Дистанційне навчання як сучасна освітня технологія

17 травня 2024

28 вересня 2020 року відбувся семінар-тренінг із організації проєктної діяльності в рамках дистанційного навчання під керівництвом канд. пед. наук, доц. Карабін Оксана Йосифівна. Метою заходу було залучення студентів скороченої форми навчання другого курсу фізико-математичного до проєктної діяльності, в контексті діджиталізації освітнього процесу.

У процесі роботи над проєктами студенти дізналися про сучасні тенденції проєктної діяльності в рамках дистанційного навчання, загальні принципи цифрової трансформації в освітньому процесі тощо. Кожному з учасників робота над інтегрованими проєктами сприяла підвищенню мотивації до систематичного оволодіння практичними вміннями впровадження цифрових технологій в освітній процес студентів, розвитку критичного та креативного мислення, удосконаленню фахових компетентностей на формування навичок науково-дослідницької діяльності.

Важливими враженнями заходу був науковий інтерес та зацікавленість студентів щодо організація проєктної діяльності в рамках дистанційного навчання та впровадження результатів у сферу майбутньої професійної діяльності.