На фізико-математичному факультеті відбулось засідання проблемної групи з питань впровадження STEM освіти

18 квітня 2024

Студенти 4 курсу спеціальності «Середня освіта (інформатика)» та викладачі кафедри інформатики та методики її навчання активно популяризують STEM освіту та працюють над розробкою нових підходів до її впровадження. Попри те, що в умовах військового стану неможливо організувати ані наукові пікніки, ані майстерки, які дуже часто проводили студенти та викладачі в університеті, у місті та поза його межами, дистанційний формат також може об’єднати усіх зацікавлених та бути вагомим чинником впровадження інновацій в освіту.

Днями в Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка відбулись «Наукові STEM-посиденьки», які організовані доцентами Балик Н.Р., Барна О.В., Лещук С.О. Виступи учасників були дуже цікавими та інформативними, розкривали ідеї впровадження інтегрованого, практикозорієнтованого навчання, знайомили із новими ідеями в інформатиці, які в майбутньому можуть слугувати основою стартапів.

Навчання в дії інноваціям та активні комунікації – це один із інструментів підготовки висококваліфікованих випускників та запорука їх гарантованого працевлаштування. Приєднуйтесь до родини ТНПУ і будемо   STEMити разом!

  Доценти Балик Н.Р., Барна О.В., Лещук С.О.