Підсумкова конференція з педагогічної практики

27 липня 2024

На фізико-математичному факультеті відбулася підсумкова конференція з педагогічної практики. У заході взяли участь студенти групи СОМІ-32 освітньо-професійної програми «Середня освіта (Математика, інформатика)» (друга предметна спеціалізація 014.09 Середня освіта (Інформатика) та методисти з інформатики - Шмигер Галина Петрівна, Струк Оксана Олегівна та Лень Андрій Володимирович.

Під час цього заходу студенти презентували цікаві матеріали, обмінювалися набутим педагогічним досвідом, обговорювали проблеми, з якими зустрілися під час проходження педпрактики, висловлювали свої побажання і пропозиції щодо покращення змісту й форм проходження педагогічної практики.

На  педагогічній практиці, яка тривала з 1 по 26 квітня 2024 року, студенти мали змогу познайомитися з освітніми установами, вчителями, учнями, а також ознайомились з матеріально-технічною базою та документацією шкіл. У цей період вони виконали завдання з різних дисциплін, зокрема інформатики, педагогіки, вікової фізіології та шкільної гігієни. Викладачі з цих спеціальностей отримали звіти про результати практики. Студенти, проходячи практику в загальноосвітніх навчальних закладах, виявили себе як толерантні, доброзичливі та творчі майбутні спеціалісти.

Щиру подяку висловлюємо декану фізико-математичного факультету Мирону Івановичу Громяку, кафедрам інформатики та методики її навчання, математики та методики її навчання, а також педагогічним колективам тернопільських загальноосвітніх навчальних закладів, у яких ми проходили практику.

У добрий час!

Анастасія Крицька презентує свою роботу

Студенти групи СОМІ-32

Тетяна Комарецька презентує свою роботу

Профорієнтація в рамках практики

Профорієнтація в рамках практики

Староста групи СОМІ-32

Анастасія Крицька